Om oss

Vi är 5 passionerade killar som brinner för att göra träningen enklare och mer tillgänglig för alla. Vår resa började som ett UF-företag (Ung Företagsamhet).

 

Vår Historia

Vår resa började med en enkel idé - att utveckla hur människor tränar. Vi insåg att det fanns utrymme för förbättring i träningsvärlden, särskilt när det gällde att göra styrketräning mer effektiv och smidig. Där föddes vår första produktidé, och vi kallar den för "Train Efficient - Dropset Pins".

Genom hårt arbete, kreativitet och samarbete inom vårt UF-företag tog vi Train Efficient - Dropset Pins från koncept till verklighet. Vi utvecklade och testade prototyper, lyssnade på feedback från träningsentusiaster och för finade vår produkt tills den var redo att erbjudas till fitnessvärlden.

 

Vår Framtid

Vi har stora visioner för framtiden. Vi kommer fortsätta att utforska nya möjligheter och utveckla produkter som kan hjälpa människor att nå sina träningsmål på ett enklare och mer effektivt sätt. Vår resa har bara börjat, och vi är redo att ta nästa steg.

Tack för att du är en del av vår resa. Tillsammans kan vi skapa en träningsvärld som är mer tillgänglig, smartare och mer givande för alla.