Om oss

Välkommen till Train Efficient UF – vi är ett unikt UF-företag bestående av fem entusiastiska killar. Vår passion för fitness har drivit oss att skapa och erbjuda innovativa gymprodukter, där vår stolthet ligger i försäljningen av Dropset Pins. Med fokus på att underlätta och förbättra din träningsupplevelse strävar vi efter att leverera högkvalitativa produkter som hjälper dig att nå dina fitnessmål. Upptäck vårt sortiment och låt Train Efficient UF vara din partner på vägen till en mer effektiv och givande träningsrutin.

Läs mer

Train Efficient

Dropset Pins

Dropset pins är en innovativ produkt som tar bort besväret med manuell vikthantering och sänker vikten automatiskt medan du tränar. Våran Dropset pin är en revolutionerande gym produkt som kommer att förändra sättet du tränar!

Köp Produkt

Train efficient

Lifting Straps

Upptäck våra helt egna Lifting Straps. Designade för att erbjuda stabilt grepp och minskad risk för handledsbelastning. Med Train Efficient's lifting straps lyfter du med självförtroende och precision. Ger dina händer det extra greppet du förtjänar och förbättrar din träningsupplevelse.

Köp Produkt

Train efficient

Weightlifting Leather Belt

Vårat Weightlifting Belt, tillverkad av högkvalitativt läder och med en tjocklek på 10 mm, ger optimalt stöd under träningen. Den breda designen och justerbara storlekar (S-XL) passar alla kroppsformer. Perfekt för squats, marklyft och andra övningar. Stilren och funktionell – satsa på din träning med självförtroende.

Köp produkt

Vad Står Vi För?

I vårt gymföretag står vi för hälsa, mångfald, gemenskap och kvalitet. Vi prioriterar våra medlemmars välmående och träningsglädje, samtidigt som vi är engagerade i hållbarhet och säkerhet. Vårt mål är att erbjuda en positiv och inkluderande träningsupplevelse där alla kan nå sina mål

Till produkter